Ara es presenta a València el diari ARA, dijous 23 de febrer de 2012, 20,15h. a la S.C. El Micalet –

Vols venir a la presentació de l’ARA al País Valencià?

El director del diari, Carles Capdevila, el cofundador i membre del consell editorial Albert Om i l’escriptor i col·laborador Ferran Torrent presentaran l’acte, dijous al vespre al Teatre el Micalet

ARA

València | Actualitzada el 22/02/2012 14:20

SI VOLS VENIR A LA PRESENTACIÓ, INSCRIU-T’HI. T’HI CONVIDEM

L’edició impresa de l’ARA arriba aquest diumenge al País Valencià i tres dies abans, aquest dijous 23, us convidem a l’acte de presentació, que es farà a les 20.15 al Teatre el Micalet.

La presentació comptarà amb la presència del director del diari, Carles Capdevila, i del cofundador i membre del consell editorial Albert Om, que estaran acompanyants de l’escriptor i col·laborador de l’ARA Ferran Torrent. Diverses personalitats de la societat civil valenciana hi assistiran.

En aquest acte es presentarà el diari, els seus continguts i la seva aposta per a explicar el món en català. El trio de jazz Carlos Llidó, Alessandro Cesarini i Víctor Jiménez posarà música a la vetllada, que serà presentada per la periodista Vanessa Cano. Durant l’acte, Albert Om entrevistarà en directe l’escriptor Ferran Torrent

El director de l’ARA, Carles Capdevila, ja ha plasmat en més d’un article la satisfacció que sent per l’expansió i la consolidació del diari. “S’acaba una frustració de l’ARA”, va escriure, “no poder fer arribar l’edició en paper al País Valencià. A partir del diumenge 26 de febrer començarem a tenir-hi presència, en un moment tan crític per a l’oferta en paper en la nostra llengua”.

L’arribada al País Valencià completa la instauració de l’ARA al seu espai natural: el dels territoris de parla catalana. Al novembre la capçalera arribava a les Illes coincidint amb el seu primer aniversari. L’experiència a l’arxipèlag ha estat positiva: el diari ha incrementat la seva difusió i ha guanyat lectors. Ara és el torn del País Valencià.

SI VOLS VENIR A LA PRESENTACIÓ, INSCRIU-T’HI. T’HI CONVIDEM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*