Benvolguda sòcia, benvolgut soci:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General Extraordinària d’ACICOM que es celebrarà el pròxim dia 20 de desembre de 2016, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona, en la sala de juntes de la nostra Seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix 2, de València.

ORDRE del dia dels temes a tractar serà el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’ordre del dia.
  2. Proposta de renovació dels Estatuts Socials d’ACICOM.
  3. Avaluació de les principals activitats de 2016: Festival CCC, la comunicació: eina d’apoderament de la ciutadania, etc.
  4. Suggeriments, propostes, preguntes, etc.

En aquesta Assemblea volem establir quins seran els espais i les motivacions que impulsaran els projectes futurs d’ACICOM. Per això, és molt important comptar amb les teues aportacions, els teus suggeriments, etc.

Així, vos convidem a tots i totes les associades al berenar-sopar que hem organitzat i que servirem en la nostra SEU per continuar junts xerrant, comentant i discutint fins que el cos aguante. També estaran els estudiants en pràctiques i serà una oportunitat per conèixer-nos millor sense estar pressionats per la habitual falta de temps.

Ens agradaria que vinguéreu molts per compartir amb vosaltres una vetllada interessant i divertida. Vos esperem.

Per tal de saber quanta gent assistirà a l’Assemblea, vos demanem que vos inscriviu mitjançant aquest formulari: https://goo.gl/7XQa9c

Una forta abraçada.