INSCRIPCIÓ MEMÒRIA ARA

Per a les activitats dins del projecte Memòria Llaura, encara que siguen del festival requereixen inscripció, a causa que els espais i activitats estan subjectes a un fòrum limitat. Gràcies!

https://goo.gl/forms/jUIedQwuciRf9teC3

TAQUILLA INVERSA

El Festival Cinema Ciutadà Compromés ofereix un ample ventall de mirades produïdes gràcies a la capacitat d’iniciativa del sector audiovisual valencià. Un col·lectiu arrelat a la nostra societat que necessita el suport de la ciutadania per continuar oferint-nos audiovisuals que milloren la nostra dieta mediática. El preu de les entrades s’estableix mitjançant el sistema de taquilla inversa, congruentment amb l’esperit de micromecenatge, la qual cosa vol dir que pots entrar lliurament a la sala (aforament limitat), veure els audiovisuals i participar en els possibles debats; a l’eixida t’invitem a realitzar l’aportació econòmica que consideres oportuna i justa.

ACICOM destinarà íntegrament els fons arreplegats per editar un catàleg de les produccions presentades per crear un circuit d’exhibició per a totes les entitats ciutadanes que ho desitgen, generalment aliena als circuits comercials.
Gràcies per la teua aportació.

 

Descarrega la teua entrada (punxant en la imatge)!

 

taquilla inversa 2018-1