Es tracta d’un projecte de foment de la comunicació en valencià elaborada en la premsa, la ràdio, la televisió i Internet, organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comnicació) i APPV (Associaci´de Publicacions Periòdiques Valencianes) i que compta amb el suport de la Federació Escola Valenciana, l’Associació d’Editors del País Valencià, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencians, Acció Cultural del País Valencià i la Unió de Periodistes Valencians.

Un Quiosc Valencià

Hem posat en marxa un web que arreplega informacions diverses sobre tota la campanya i a més a més ofereix informació sobre les nostres publicacions valencianes.

Aquest portal-quiosc pretén facilitar la recerca i la lectura de les publicacions en valencià.
Afegirem a aquest índex totes aquelles publicacions en paper o digitals i una fitxa (amb la seua adreça electronica i la seua web) de cadascuna de elles. Aquesta es una web dinàmica, que anirà completant poc a poc un índex de les publicacions periòdiques valencianes amb les seues dades i versions digital. En aquests moment, estem en una fase de recopilació i documentació de les dades de les publicacions. En aquest enllac es pot trobar un llistat de les publicacions adherides fins ara.

Per accedir a la versió electronica de la publicació, caldrà fer clic en la portada i el remetrà al pdf en format page-flip. En el cas de les publicacións digtals l’enllaç li portara directamenent a la pàgina web.

Pots seguir la informació en:

www.quioscvalencia.info